Op zoek naar Velsens #Parismoments

Doe mee aan de landelijke fotowedstrijd #Parismoment in de aanloop naar de klimaattop in Parijs! Met de fotowedstrijd willen we laten zien dat we onze natuur willen beschermen tegen klimaatverandering. De beste foto's worden op een speciale tentoonstelling in november getoond. Uit de inzendingen wordt de mooiste foto uit Velsen gekozen. Deze foto neemt GroenLinks mee naar de Klimaatconferentie in Parijs.

Eind november komen de regeringsleiders in Parijs bij elkaar om een nieuw akkoord te sluiten om klimaatverandering tegen te gaan. Tot nu toe blijven de regeringsleiders steken in mooie woorden en schuiven concrete maatregelen voor zich uit, daar moet in Parijs verandering in komen. Parijs is de stad van de liefde. En de liefde voor de aarde is de beste motivatie om de klimaatverandering echt aan te pakken. Want wat je lief hebt, dat wil je beschermen. Dat gaat GroenLinks Velsen in aanloop naar de klimaattop laten zien, onder de noemer mijn #Parismoment: toen ik de aarde in mijn hart sloot. Velsen bruist van de duurzame initiatieven die laten zien dat het anders kan. We verzamelen foto's van de beste, leukste, schoonste initiatieven en de mooiste, groenste, kwetsbaarste plekken uit het hele land op www.parismoment.nl

Doe mee en stuur Velsen naar Parijs! Inzenden is mogelijk tot 8 november 2015. Op de website www.parismoment.nl kun je een foto uploaden, door op de foto "maak je eigen #parismoment" te klikken. Selecteer dan bij "gemeente" Velsen, zodat we je foto kunnen terug vinden. Als we je foto gebruiken bij de fototentoonstelling aan het eind van november, dan laten we je dat weten.