Nieuws

Motie GroenLinks biedt kansen voor een doorstart van Kunstencentrum Velsen

Afgelopen donderdag heeft de fractie van GroenLinks met pijn in het hart moeten instemmen met het collegevoorstel om geen extra geld beschikbaar te stellen voor het Kunstencentrum Velsen. Tegelijkertijd heeft GroenLinks een motie ingediend om de breedte, de kwaliteit en het netwerk van cultuureducatie te borgen. De motie werd unaniem aangenomen door de gemeenteraad.

Lees verder

Uitreiking groene lintje

Op zaterdag 9 juni worden -voor de elfde keer achtereen- Groene Lintjes
uitgereikt aan genomineerden binnen de regio IJmond.

Lees verder

Wie verdient volgens jou dit jaar een Groen Lintje?

Op 5 juni is het Wereldmilieudag. Bij uitstek een goed moment om de meest duurzame en groene initiatieven in de IJmond-gemeenten Heemskerk, Beverwijk en Velsen in het zonnetje te zetten. Daarom organiseren de IJmondiale GroenLinks afdelingen weer de uitreiking van de Groene Lintjes. GroenLinks wil met de uitreiking van groene lintjes de onderwerpen milieu en duurzaamheid op een positieve manier in het nieuws brengen. De uitreiking is dit jaar op zaterdag 9 juni.

Lees verder

Formatie in Velsen begonnen

De formatie in Velsen is van start gegaan met een bijeenkomst van de beoogde collegepartijen op dinsdag 1 mei. In een goede en open sfeer hebben fractievoorzitters en kandidaat-wethouders besproken hoe te komen tot een collegeprogramma.

Lees verder

Pagina's