Foutmelding

De opgevraagde pagina bestaat helaas niet.

Pagina niet gevonden

Zoekresultaten

 1. Huis-aan-huis in IJmuiden

   

  Op zaterdag 10 maart 2018 gaan we weer langs de deuren voor een huis-aan-huis actie tijdens deze campagne in 2018, samen met GroenLinks Heemskerk.

  Lees verder
 2. Raadsvragen

  Regelmatig worden er bij raadsvergadering schriftelijke vragen gesteld aan ons college.

  Download  de bijlage om de vragen over en antwoorden te lezen over:

  * onderzoek evenementenlocatie aan de Wethouder van Essenweg

  * bouwactiviteiten Blekersduin

  Lees verder
 3. Stemverklaring Stichting de Schoolwerkplaats

  Agendapunt 21 Niet inwilligen aanvraag Stichting de Schoolwerkplaats voor plaatsing aanvraag nieuwe school op het Plan van Scholen

  Het bestuur van de Stichting de Schoolwerkplaatsen heeft een aanvraag ingediend voor het stichten van een nieuwe basisschool op Algemeen Bijzondere Grondslag.

  Lees verder
 4. De Groene Deur voor Tata Steel

  In SHIP IJmuiden heeft op zaterdag 16 september 2017 tijdens de ‘Nieuwjaarsbijeenkomst’ ter gelegenheid van de aanvang van het nieuwe gemeentelijke vergaderjaar 2017-2018 Tata Steel een Groene Deur ontvangen van GroenLinks Velsen.  

  Lees verder
 5. UITREIKING GROENE LINTJE AAN ARITA IMMERZEEL

  In SHIP IJmuiden heeft tijdens de ‘Nieuwjaarsbijeenkomst’ op zaterdag 16 september 2017 ter gelegenheid van het nieuwe gemeentelijke vergaderjaar 2017-2018 Arita Immerzeel uit Driehuis op voordracht van het bestuur van GroenLinks Velsen een Groen lintje ontvangen. Meindert Fennema, politicoloog en oud-raadslid van GroenLinks in de gemeente Bloemendaal, reikte het lintje uit. Hij deed dat via een Skype-verbinding met Arita die op dat moment in Spanje fietste en vertelde daar veel minder afval langs de fietswegen aan te treffen dan in ons land, België en Frankrijk.

  Lees verder
 6. ‘Nieuwjaarsbijeenkomst’ GroenLinks Velsen 16 september 2017

  GroenLinks Velsen heeft bij velen in Velsen en omgeving met de uitnodiging voor de ‘Nieuwjaarsbijeenkomst’ op zaterdag 16 september de ogen doen knipperen. ‘Nieuwjaar’? Dat is toch in januari?’ dachten sommigen eerst. Maar toen ze de aanhalingstekens zagen en de korte toelichting lazen reageerden ze heel belangstellend. Die belangstelling bleek ook op bijeenkomst in SHIP IJmuiden.

  Lees verder
 7. Wie verdient volgens jou dit jaar een Groen Lintje?

  IJmond - Op 5 juni is het Wereldmilieudag. Bij uitstek een goed moment om de meest duurzame en groene initiatieven in de gemeenten Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk en Velsen in het zonnetje te zetten. Daarom organiseren GroenLinks Heemskerk en Beverwijk, dit jaar voor het eerst samen met GroenLinks Velsen, weer de uitreiking van de Groene Lintjes. GroenLinks wil met de uitreiking van groene lintjes de onderwerpen milieu en duurzaamheid op een positieve manier in het nieuws brengen. De uitreiking is dus jaar op zondag 5 juni.

   

  Lees verder
 8. “Zaaien doet zoemen… ook in Velsen”

  Zo eindigde woensdag 29 juni jl. inspreekster Fleur Feij, imker in opleiding uit Velserbroek, haar vlammend betoog om de bijen te redden van de ondergang en deed zij een oproep aan de gemeente om het bijenconvenant van de Bijenstichting te ondertekenen.

  Lees verder

Pagina's