Ná de Tweede Kamerverkiezingen 2017

Zoals bekend heeft GroenLinks het de afgelopen verkiezingen op 15 maart 2017 heel goed gedaan. Er is een beweging in gang gezet. Een beweging voor verandering!

Ik hoop dat al die enthousiaste mensen die landelijk op GroenLinks hebben gestemd, zich ook op lokaal niveau willen laten horen.

Het is de hoogste tijd voor schone energie, eerlijk delen, eerlijke kansen, en menselijke zorg. Het is tijd voor een Nederland waarin eerlijk delen wint van egoïsme en waarin hoop wint van angst.

Hoe de winst van GroenLinks van 4 naar 14 zetels in de Tweede Kamer gaat uitpakken en of wij gaan meeregeren is op dit moment nog onduidelijk. Maar hoe het ook uitpakt, de beweging is ingezet en zal zich ook op lokaal niveau doorzetten.

Om onze idealen verder vorm te geven hebben wij meer actieve leden nodig. Maar ook als je nog geen lid bent dan kunnen wij jouw steun goed gebruiken. Met name jongeren zijn nog ondervertegenwoordigd in onze lokale afdeling.

Wil je met ons meedenken of je zelfs actief willen inzetten voor GroenLinks meld je dan bij ons aan. Dit kan via onze website of per mail naar groenlinksvelsen@gmail.com
Wie weet tot gauw!

Iskandar Sitompul
Fractievoorzitter GroenLinks Velsen